Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Rethymnon Utflykter


Elafonissi

Från norra kusten till sydvästra Kreta reser vi genom små pittoreska byar . Vi kommer att uppleva Kretas mångfaldiga naturoch når under dagen en av Kretas finaste stränder. Vi stannar till iden lilla byn Elos som är känd för sina många kastanjeträd. Turen fortsätter till ön Elafonisi som ligger i Kretas sydvästra hörn. Här skiljs ön och fastlandet åt endast av en smal vattenremsa, vilket gör att man kan promenera till ön. Vit sand som skiftar i rosa, skapar en tropisk atmosfär på stranden där vi tillbringar resten av dagen.

Samariaravien

Vi vandrar genom den mäktiga Samariaravinen och det är mer ett äventyr än en utflykt. Vandringen startar från Omalosplatån som ligger 1000 meter över havet. Ravinen är 18 km lång och därmed den längsta i Europa. Den slutar i Libyska havet på den södra kusten. Här ligger den lilla fiskebyn Agia Romeli och här finns möjlighet att äta lunch eller ta ett dopp i havet. Utflykten fortsätter sedan med båt till Chora Sfakion eller Sougia by där bussen väntar för återresa till hotellen. Vi rekommenderar ordentliga skor som passar for vandring. 

Obs!
Utflyktsprogrammet ovan är exempel på några av våra utflykter och fler finns i det lokala programmet. Priserna gäller per person och är cirkapriser. Exakta priser får du av resmålspersonalen på plats, då både priser och utflykter kan under året beroende på säsong mm. På några av utflykterna har vi gäster av olika nationalitet (Nordiska) och det finns kanske inte alltid en svensktalande guide. För att utflykterna skall genomföras måste minimiantalet av deltagare anmäla sig. Utflykterna kan bokas på resmålet och kan betalas i Euro, TND eller SEK. Det går också bra att betala med kreditkort.

GOOGLE REMARKETING CODE