Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Grupp- och klassresor

Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Anmäl

Grupp & Klassresor

Vill ni åka iväg med hela släkten eller åka på klassresa, så ordnar vi det åt er! Sedan starten år 2000 har vi arrangerat olika typer av gruppresor för våra resenärer och har organiserat grupparrangemang på över 800 personer. 

Vi har olika typer av boenden som är väl anpassade för era önskemål, vare sig ni vill åka på klassresa, föreningsresa eller ta med idrottslaget på träningsresa. Givetvis kan vi ordna grupprabatt utifrån hur många ni är. Vi hjälper gärna till att ordna eventuella arrangemang på plats.Vi har hotell och lägenhetshotell, som erbjuder bra boende, mat och dryck av hög kvalitet, som vi anpassar efter just er grupps behov. Om du behöver fråga om något, så har vi alltid skandinavisktalande personal där på plats. 

Ring oss på 08-723 46 00 eller skicka en förfrågan på  info@detur.se så återkommer vi med en offert och hjälper er att genomföra ert arrangemang. Välkomna! 

”Vi har under ett antal år samarbetat med Detur vad gäller resor för stora grupper (upp till 1 000 personer och fler) till Antalya i Turkiet. Att vi valt Detur beror dels på att de har kunnat erbjuda flyglösningar från upp till 10 avreseorter i Sverige. Från norr till söder, vilket är en förutsättning för att vi skall kunna samla så många gäster på en och samma gång. Samarbetet med Detur har fungerat mycket bra, såväl med ledningen här i Sverige som mellan vår personal och Deturs representanter på plats i Turkiet.” 

Tuwe Arvidsson, Grand Tours