Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Grupp & Konferensresor

Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Vill ni åka iväg med hela släkten eller företaget på gruppresor så ordnar vi det åt er! Sedan starten år 2000 har vi arrangerat olika typer av gruppresor för våra kunder och har organiserat grupparrangemang på över 800 personer. 

Vi har stora hotell eller lägenhetshotell som är väl anpassade för era önskemål, vare sig ni vill göra en konferens, klassresa eller något annat. 

Ring oss på 08-723 46 00 eller skicka en förfrågan på  info@detur.se så återkommer vi med en offert och hjälper er att genomföra ert arrangemang. Välkomna! 

Konferens- och företagsresor

Vi hjälper dig att skapa en välorganiserad konferensresa som passar just ditt företags eller verksamhets behov. På våra resmål finns flera hotell som har modernt utrustade konferensmöjligheter för både stora och små grupper. Vår organisation på plats har lång erfarenhet och har arrangerat konferenser, evenemang för internationella företag och organisationer och mindre verksamheter. Vi har hjälpt Nike, NBA, Rotary Club, Eurobasket och många fler att arrangera. Sedan starten år 2000 har vi arrangerat olika typer av gruppresor för våra kunder och har organiserat grupparrangemang på över 800 personer. Vi har olika typer av hotell och olika servicenivå, som erbjuder bra boende, mat och dryck av hög kvalitet, som vi anpassar efter just er grupps behov.

Grupp- och klassresor

Vill ni åka iväg med hela släkten eller åka på klassresa, så ordnar vi det åt er! Sedan starten år 2000 har vi arrangerat olika typer av gruppresor för våra resenärer och har organiserat grupparrangemang på över 800 personer.