Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Konferens- och företagsresor

Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Vi hjälper dig att skapa en välorganiserad konferensresa som passar just ditt företags eller verksamhets behov. På våra resmål finns flera hotell som har modernt utrustade konferensmöjligheter för både stora och små grupper. Vår organisation på plats har lång erfarenhet och har arrangerat konferenser, evenemang för internationella företag och organisationer och mindre verksamheter. Vi har hjälpt Nike, NBA, Rotary Club, Eurobasket och många fler att arrangera. Sedan starten år 2000 har vi arrangerat olika typer av gruppresor för våra kunder och har organiserat grupparrangemang på över 800 personer. Vi har olika typer av hotell och olika servicenivå, som erbjuder bra boende, mat och dryck av hög kvalitet, som vi anpassar efter just er grupps behov. 

Vare sig ni vill göra en konferens, företagsresa eller varför inte en kick-off för hela arbetsgruppen. Jämför alltid med Detur - det lönar sig. Hos oss får du mer för pengarna. Vi har en lokal förankning på våra resmål, och alltid skandinavisktalande personal på plats, som kan hjälpa till om något behöver ordnas. 

Ring oss på 08-723 46 00 eller skicka en förfrågan på  info@detur.se så återkommer vi med en offert och hjälper er att genomföra ert arrangemang. Välkomna! 

”Vi har under ett antal år samarbetat med Detur vad gäller resor för stora grupper (upp till 1 000 personer och fler) till Antalya i Turkiet. Att vi valt Detur beror dels på att de har kunnat erbjuda flyglösningar från upp till 10 avreseorter i Sverige. Från norr till söder, vilket är en förutsättning för att vi skall kunna samla så många gäster på en och samma gång. Samarbetet med Detur har fungerat mycket bra, såväl med ledningen här i Sverige som mellan vår personal och Deturs representanter på plats i Turkiet.” 

Tuwe Arvidsson, Grand Tours