Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Resebolag

Resebolag

Vägen till solen går via Detur!
Detur startade 1993 som ett resebolag  i Turkiet med en kund- och servicecentrerad filosofi. 1998 expanderade vi utanför Turkiet till olika delar av Europa och blev då kända som Detur International. Vi lade tidigt till Tunisien, Egypten och Thailand till den växande listan på resmål och år 2000 startade vi upp verksamheten i Sverige. 
 
Som resebolag i Sverige har vi specialiserat oss på charterresor till de populära resmålen Tunisien, Turkiet, Grekland och Egypten. Vårt fokus och långa erfarenhet av att arrangera resor till Turkiet och Tunisien gör att vi kan dessa resmål utan och innan.  Grekland var ett av de första nytillkomna resmålen i programmet efter lanseringsåret 2000 och Egypten tillkom som ett solsäkert alternativ 2003. Många olika resebolag trafikerar samma resmål, men vi vill gärna tro att Detur erbjuder det lilla extra, både när det gäller pris och service. 
 
Vi är ett av få svenska resebolag som flyger direkt från mindre lokala flygplatser runtom hela Sverige. Hela 14 st faktiskt. Det är det inte alla resebolag som gör. Vart du än väljer att resa med oss tar vi dig dit solen skiner och kronan räcker längre. 
 
Idag finns Detur i hela Norden, och vi är stolta över att vara ett av de ledande resebolagen på marknaden med ca 200 000 gäster årligen från Norden. Vi arrangerar främst resor för soldyrkande Nordbor, men vi gör även specialresor för grupper, företag, fotbollsläger för fotbollslag, rundresor och kryssningar. Vi erbjuder dessutom ett stort och brett golfprogram i olika destinationer. Tunisien är det kanske mest populära resmålet för just golfare men även Turkiet och Egypten kommer starkt för denna målgrupp. Säsongen för en passionerad golfare i Sverige kan ju av naturliga skäl kännas lite väl kort. Med våra låga priser till solen kan du hålla formen kvar hela året. 

Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg