Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Seniorrabatter

60+? Då reser du med extra förmåner!

För att du som fyllt 60 år ska få en extra förmånlig resa med oss vill vi nu erbjuda dig en seniorrabatt på 300:-/person om du bokar direkt med Detur. Uppge kampanjkoden 60PLUS vid bokning och ta del utav detta erbjudande om du bokar via internet.

Vi har något för alla, välj att åka till populära Kreta, Rhodos eller Antalyakusten,  kanske vill du spela golf eller helt enkelt åka på en badsemester?Eller varför inte följa med till den klassiska vinterfavoriten Gran Canaria eller Teneriffa i vinter? Är du intresserad utav historia eller älskar att snorkla får du inte missa var vinterdestination Hurghada eller Sharm El Sheik.

Rabatten gäller per person på vårt sommar och vinterprogram 2018-2019. Gäller bokningar gjorda via www.detur.se och med kampanjkoden 60PLUS. Uppge rabattkod 60PLUS vid bokningstillfället för att erhålla rabatten. Rabatten gäller ej på endast flygstol eller ospecificerade resor och kan ej kombineras med andra rabatter. Går ej att utnyttja under skollov och andra storhelger och gäller enbart på 1 veckors resor.

Ifall rabatten läggs på personer som ännu ej fyllt 60 år har Detur rätten att manuellt ta bort rabatten på dessa resenärer i efterhand.

Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg