Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Resor till Las Palmas

Resor till Las Palmas

Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Färgsprakande och trendig latinsk storstad med strandliv

Med nästan 400.000 invånare känns detta som en typisk europeisk storstad. Det som gör resmålet så underbart är att det här går att kombinera rytmiskt storstadsliv, med lata dagar på stranden. Den drygt fem kilometer långa sandstranden Las Canteras, bjuder inte bara på gyllengul härlig sand utan också vad som sägs vara gran Canarias klaraste vatten. Enligt många ska detta vara den bästa stranden i hela Spanien. Längs med strandpromenaden hittar du också gott om matställen, omklädningsrum och andra bekvämligheter och du kan enkelt njuta av din semester med lata dagar i solen.

När skymningen faller börjar stadens fascinerande kvälls- och nattliv. Det stora utbudet kan ibland kanske kännas övermäktigt, men det finns något för alla smaker. I kvarteren ovanför strandpromenaden finns det mycket att välja på. De som vill uppleva det mer trendiga las palmas bör bege sig till gamla stan, Vegueta som fått ett riktigt uppsving. Nattlivet fortsätter fram till morgontimmarna och ett populärt tips är att röra dig runt på flera olika ställen. Vandra mellan salsaklubbar, diskotek och lokala barer. 

Billigast shopping på ön hittar du också här. Shoppingstråket Triana erbjuder flera designbutiker och charmiga antikviteter. Vill du ha vardagsshopping bör du bege dig till något av stadens stora köpcentrum där du enkelt kan vandra i timmar och fylla väskorna med nya fynd. För den som hellre vill uppleva kultur och sevärdheter finns det också mycket vackert att besöka. I gamla stan hittar du bland annat Santa Ana och Moderna museet.

Las Palmas var den första charterorten för svenska resenärer och det är inte svårt att förstå varför det fortfarande är en favorit hos många. Med ständig omväxling och underbar atmosfär finns det gott om upplevelser till en minnesvärd semester.