Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Las Palmas - Utflykter

Las Palmas - Utflykter

Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Exempel på utflykter

 

Rundtur på Gran Canaria

Gran Canaria sägs vara ”kontrasternas ö” med sitt dramatiska landskap och olika klimatzoner. Följ med och utforska denna ö från norr till söder. Under dagen kommer vi att besöka några av de vackraste och mest i ögonfallande byarna på ön. Vi kommer även se lite mer av den unika floran som finns här. Dagen bjuder även på ett besök till den berömda romfabriken i Arucas. Där får ni inte missa att smaka deras honungsrom. Lunchen är typisk för ön. 

Pris ca 49

Norra Gran Canaria

Följ med på en dag där vi utforskar några av de vackraste platserna på norra delen av ön. Vi besöker givetvis Las Palmas med dess gamla stadsdel Vegueta. Det var här den första spanska kolonin etablerades i slutet på 1500-talet, och det var även här Christopher Columbus bodde och startade sin resa ifrån till det okända Amerika. Sedan åker vi vidare till det mer kommersiella området i Tirana. Utanför Las Palmas besöker vi en Aloe Vera-plantering där man har möjlighet att pröva deras olika produkter och köpa med sig hem. Utflykten avslutas med klassisk spansk tapas på en restaurang i sköna Guyadeque. Där besöker vi även den kända Guanchegrottan.

Pris ca 37

Båttur till klassiska Teneriffa

Båten till Teneriffa utgår från Agaete som ligger på nordvästra Gran Canaria och anländer till Santa Cruz de Tenerife som är öns största stad. När man angör hamnen så har man en magnifik panoramautsikt över staden. Härifrån åker vi vidare till den charmiga och vackra semesterorten Puerto de la Cruz. Senare utforskar vi nationalparken med sina skogsområden i området kring vulkanen Teide. Vi kör igenom flera små byar och det är många vackra vyer under dagen. Slutligen återvänder vi till Puerto de la Cruz. Här finns tid på egenhand för lunch och shopping. Turen kan förändras något beroende på vädret.  

Pris ca 75

Jeepsafari

Upptäck södra delen av Gran Canaria med jeep. Vi kör på smala vägar och stigar i bergen, genom dalar, raviner och njuter av det vackra landskapet med skogar, palmer och dammar. Vi besöker platser som turister sällan hittar till själva. Under dagen avnjuter vi en måltid på en restaurang i bergen.

Pris ca 47

Båttur

Att njuta av Atlantens böljande vågor och klara vatten från en båt är kanske ett av de bästa sätten att verkligen koppla av på och njuta av sin semester. Vi använder oss av mindre båtar, vilket gör turen mindre stressfull och mera trivsam. Sol och bad i det glittrande havet och med Gran Canarias dramatiska vulkanlandskap i bakgrunden är något vi varmt rekommenderar. 

Pris ca 49

Dykning

Gran Canaria är så mycket mer än bara stränder, sand och palmer. Under Atlantens yta finns en fantastisk och förtrollande värld som alla har möjlighet att upptäcka, både nybörjare och mer erfarna dykare. Vi dyker i underbart, klart vatten, med erfarna instruktörer. Detta är något som alla bör ha förmånen att uppleva minst en gång i livet. 

Pris från ca 45 

Vattenland

Aqualand Maspalomas är ett perfekt, roligt och blött sätt att spendera dagen på med familjen, som par eller med vänner. Här finns många olika attraktioner för alla åldrar.

Pris ca 28

Kamleridning

Att rida kamel över Maspalomas vackra sanddyner är en kul och spännande upplevelse för alla åldrar.

Pris ca 12

Obs!
Utflyktsprogrammet ovan är exempel på några av våra utflykter och fler finns i det lokala programmet. Priserna gäller per person och är cirkapriser. Exakta priser får du av resmålspersonalen på plats, då både priser och utflykter kan ändras under året beroende på säsong m.m. På några av utflykterna har vi gäster av olika nationalitet (nordiska) och det finns kanske inte alltid en svensktalande guide. För att utflykterna skall genomföras måste minimiantalet av deltagare anmäla sig. Utflykterna kan bokas på resmålet och betalas i Euro. Det går också bra att betala med kreditkort.