Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


San Agustin

San Augustin

Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Fakta om San Agustin

Avstånd

San Agustín-Playa del Ingles 4 km ;
San Agustín -Meloneras 10 km 
San Agustín -Puerto Rico 24 km 
San Agustín -Puerto de Mogan 30 km  
San Agustín -Las Palmas 54 km  
San Agustín -Flygplatsen 29 km  

Bad

Två fina stränder, Playa del San Agustín och Playa de las Burras. Finkornig mjuk och lavafärgad sandstrand med vissa stenigare partier men med långgrunt vatten som bjuder in till sköna dagar på stranden. Här finns också gott om vattensporter för den som önskar. Längs strandpromenaden finns det gott om barer och matställen och andra bekvämligheter med flertalet barer och caféer. Standen har också fått hissa blå flagg i flera år, vilket betyder att den uppfyller satta krav på hadikappvänlighet, service, rehållning och vattenkvalitet. 

Barnvänlighet

Det här är ett lugnt området så det passar mycket bra för barnfamiljer. Det finns en del backiga områden men det är ändå enkelt att ta sig fram. Det är inte mycket trafik i området och det finns många enkelriktade gator. Hotellen ligger oftast närmast stranden och det är lätt att ta sig till shopping centret som ligger mitt i San Agustín.

Flygtid

Ca 6 timmar från Stockholm.

Guideservice

Under säsongen har vi reseledare på plats på resmålet, vilka finns tillgängliga på vårt servicekontor, per telefon eller och på hotellträffarna. Kontaktuppgifter meddelas vid ankomst till resmålet.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer på ön. Ett väl utbyggt bussnät tar dig lätt till önskade orter. Att resa med taxi är förhållandevis billigt. Är man flera i sällskapet kan det ofta vara mer prisvärt att dela på en taxi än att ta bussen. Använd taxameter, det finns ofta skyltat med cirkapriser för de vanligaste sträckorna. Vill du uppleva mer av ön på egen hand rekommenderar vi att du hyr en bil. Var bara noga med att kontrollera vad som ingår i försäkringen, särskilt hos mindre lokala uthyrningsfirmor. De flesta stora biluthyrarna finns representerade på ön och ett tips är att boka bilen redan hemifrån

Nöjen

Gott om restauranger och barer, men ett relativt lugnt nattliv. För större utbud rekommenderas en tur till närbelägna Playa del Inglés som är välkänt för sitt livliga nöjesliv dag som natt. Här finns massor av restauranger, barer, nattklubbar och diskotek för alla åldrar och smaker.

Servicekontor

Telefonnummer: +34 679 310 523 

Shopping

Gott om mindre butiker runt om på orten, bra shopping i stadens stora shoppingcenter. Billigast shopping och störst utbud hittar du i Las Palmas och det kan vara väl värt en dagutflykt.

Sport & aktiviteter

PåPå Gran Canaria finns det mycket olika sporter och aktiviteter för dig som gillar en aktiv semester, här kan du cykla, spela golf, vandra eller klättra i berg. Det finns go kart 10 min norr om San Augustin med två olika banor. I Maspalomas finns en vattenpark, krokodilpark, kaktuspark och en nöjespark med Vilda Västern tema; Sioux City.

Transfer

Ca 30 minuter från flygplatsen till första hotellet

Äta ute

Stort utbud av barer och restauranger. En enklare måltid kostar ca 10 €, en lunch 7-8 €, middag från 17 €, öl ca 4 €, vatten på flaska 2,5 €/l. Dryck i butik är billigare, ca 1,5 Euro för 1 liter vatten.

GOOGLE REMARKETING CODE