Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Träningsresor

Träningsresor

Omdömen om våra träningsresor

Här nedan kan ni läsa omdömen från våra resenärer om våra träningsresor. 

2016 

Elisabeth Forsberg 16-05-05
Helt fantastisk resa. Kanonbra träning och superproffsiga instruktörer som inte bara hjälper till vid träningen utan gör allt för att göra vår tid här så bra som möjligt och det lyckades dom verkligen med. Längtar tills jag har möjlighet att komma tillbaka Kan varmt rekommendera alla att boka in en sådan här träningsresa. Det är aldrig försent att komma igång. 

Carola Alriksson 16-05-05
Personligt, genomtänkt och härlig energi hela veckan! 

Staffan Ljung 16-05-05
Trevligt koncept i härlig miljö

Helen Samuelsson 16-05-05
Bra sammanhållning i gruppen tack vare instruktörerna, bra med gemensamma måltider. Väldigt bra upplägg, bra information på plats, bra service. Underbar start på dagen med yoga.

Paula Terne 16-05-12
Mycket kompetenta och duktiga instruktörer. Bra att de var olika och kompletterade varandra. 

Lena Sterving 16-05-12
Om du behöver en paus från vardag och stress och behöver hämta kraft och energi är en träningsresa med TaudienTraining bästa sättet. En av de bästa veckorna i mitt liv. 

Marie Pettersson 16-05-12
Alla kan medverka, oavsett ålder, vältränad eller ej, om man vill träna mycket eller lite. Trodde aldrig det skulle vara såhär bra! Tack för en grym vecka! 

 


2015

Tarja Wiklund 15-10-15
Allsidig träning för både gammal och ung, man som kvinna, med kunniga och duktiga instruktörer. 

Christina Magnusson 15-10-15
Fantastiskt bra allsidiga pass. Fantastiska instruktörer. Fantastiska platser att träna på. Resan gör jag om när som helst. En stor eloge till er för detta koncept. 

Birgitta Strauss 15-10-15
Underbar miljö med uteträning från soluppgången. Stor variation på pass med något som passar alla. Fantastiska ledare som inspirerar till mer träning än som borde vara möjligt. 

Jennie Roemellt 15-10-15
Fantastiska instruktörer som ger allt och lite till. Roliga pass med allt från coola Body Combat till glada Just Dance. Underbar vecka. 

Lone Bertilsson 15-10-08
En helt fantastisk vecka med inspiration, kunskap och glädje. Träning för alla oavsett nivå med inspirerande instruktörer som bjuder på sig själva. Lustfyllt och motiverande. Vi kommer tillbaka. En investering för framtiden. 

Victoria Bergman 15-10-08
Allt var så genomtänkt. Passen hade bra variation så alla kunde hitta sin grej. Högintensiva pass mixades med lugnare. Dans mixades med Body Combat. Helt Perfekt! 

Annika Hallin 15-10-08
Mycket bra pedagogiska workshops. Bra variation på pass. Finns något för alla. Ständig information och uppdateringar. 

Susanne Brandin 15-10-08
En härlig mix av olika pass, bekanta och nya som inspirerar till ny träning hemma. Underbara och kunniga instruktörer som verkligen ger träningsglädje. 

Cecilia Larsson 15-10-08
Jag har inte tidigare varit på någon träningsresa men kan inte tänka mig att det blir bättre än såhär. Pass som passar alla, proffsiga instruktörer och väl värt pengarna. 

Sara Carlsen 15-10-01 
Glada och pigga ledare. TaudienTraining har full koll på allt. Bra arrangerat. Resan i sin helhet har överträffat mina förväntningar. Ser redan framemot nästa träningsresa med Taudien.

Annelie Johansson 15-10-01 
Kännt att allt har varit välorganiserat in i minsta detalj. Superbra. Passen har varit skitkul med en alltid peppande instruktör. Bara positivt. Detta är min första träningsresa och den har varit över förväntan. Åker gärna igen.

Hannah och Petra 2015-05-09
Engagerade ledare under deras egen fria tid, de fanns alltid nära tillhands, alltid glada, trevliga och positiva.

Carolyn Koumal 2015-05-09

En toppenvecka med fantastiska träningsinstruktörer som gav massa positiv feedback under de varierade och roliga träningspassen. Dessutom jättegod mat i trevlig, orientalisk miljö och fint och soligt väder. Jag är kanonnöjd med resan.

Carina Holmström 2015-05-02

Mycket prisvärd resa med många bra varierande pass

Anna 2015-05-01

Underbara instruktörer som med sin härliga energi motiverade oss vintertrötta deltagare

Ullis 2015-05-02

Mycket välplanerade, kunniga entusiasmerande ledare! Mix av många roliga pass att prova på som jag inte hade gjort annars! Alla kan komma med på denna träningsvecka!

Victoria Bergmark 2015-05-01

Problemet är väl snarare att det inte går att åka på ”vanliga” solsemestrar nu… Vad ska man då hitta på hela dagarna, utan program? J Annan syn på vad jag ”Kan”. Tidigare har jag ibland funderat på om jag tex skulle orka två (2!!) pass nån dag. Nu vet jag att jag orkar fem-sex pass!! Tack!

Jonna 2015-05-03

En resa absolut värd pengarna. Varierande pass, duktiga instruktörer och bra gemenskap gav mycket inspiration att ta med sig hem till sin träning. Kan absolut tänka mig att åka snart igen


2014  


Susanne Brandin 2014-09-19

Jag hade lite förutfattade meningar om just träningsresa. Redan efter första dagen grusades alla dom. Jag kände aldrig att jag var för otränad eller för oerfaren för någon aktivitet alls, alla tränar efter egen förmåga och lust. Ville jag ha riktiga utmaningar fanns det gott om dem och samtidigt om jag ville ta det lite lugnare någon dag. Mixen av alla deltagare och deras härliga inställning gjorde att jag blev inspirerad och peppad till aktiviteter och träning jag kanske inte hade gjort hemma. Att åka på träningsresa där du kan kombinera träning med god mat, sol och bad, (och lite shopping så klart) är verkligen den ultimata semestern för mig. Det spelar heller ingen roll om du åker i par eller ensam för gemenskapen gör att du aldrig behöver känna dig ensam. Kommer med all sannorlikhet åka nästa år!

Ea Fölsch 2014-09-19

Jag tyckte att resan var bra organiserad, vi blev bra informerade, Marlene lyssnade mycket på våra önskemål och agerade utifrån det. Blandningen på passen var bra, och att det låg flera pass i olika karaktär på samma tider så du kunde välja - behövde aldrig "vänta" på ett pass.

Ida Larsén 2014-09-19

Fantastisk resa, på alla sätt. Bra träningsutbud, fantastiskt professionella instruktörer i en bra mix, ett härligt bemötande från alla, både instruktörer och deltagare. Dessutom gillar jag att man verkligen kunde känna att alla deltar utifrån sin förmåga, där det viktigaste var att vi alla hade roligt, och det hade vi!! =) Vi var en hel grupp som åkte med från Aktiv Kvinna i Lund och för oss var det allra viktigaste att resan höll allra högsta kvalitet och vi är inte besvikna. Nästa år återkommer vi, med glädje!

Camilla Lindblom, Aktiv kvinna 2014-09-19

Taudientraining har gjort det igen! Utmärkt arrangemang, stort engagemang, inspirerande och kunniga instruktörer, humor och glädje - träning för alla på alla nivåer när den är som bäst!

Irene Fajersdotter 2014-09-19

Detta var första gången jag åkte på en träningsresa och jag vill väldigt gärna åka igen. Så roligt som jag hade under veckan i Turkiet har jag inte haft på mycket länge. Så många underbara människor som jag mötte och fyra stycken underbara instruktörer som var så måna om oss allihop. Roliga och trevliga utflykter. Kände också att servicen från Detur var bra. Vår guide löste det mesta som vi ville ha hjälp med. Jag rekommenderar verkligen alla att åka på en sån här resa. Fungerar även för de som inte är träningsgalningar. Du väljer själv hur mycket du vill träna och vill du ligga på stranden så är det också helt okej.

Caroline Wall 2014-09-19

Ett stort engagemang och kunskap hos TaudienTraining gör träningsresan till en fantastisk upplevelse med stor träningsglädje och gemenskap i en lagom stor grupp! Det finns verkligen något för alla.