Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Träningsresa - Familjekul

Träningsresor

Våra Instruktörer

Samtliga av våra instruktörer har lång bakgrund med mycket erfarenhet inom träningsbranschen. Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om några av dem.  

Anmäl

Träningsresor till Turkiet - Familjekul

Under påsklovet 26/3-2/4 anordnar Detur och Taudientraining en fartfylld vecka för hela familjen. En perfekt semester vecka för den aktiva familjen eller för er som vill få in nya vanor och hitta träningsglädjen tillsammans med familjen och andra familjer. 

Dagligen erbjuds olika träningspass för dig som förälder, samtidigt som barnen blir väl omhändertagna med roliga lekar och träning anpassade för barn. 

Hotellomgivningen på Von Resort Golden Coast är fantastisk med stora grönområden som inbjuder till träning, och en fin strandpromenad för långa promenader eller sköna joggingturer. Hotellet har även hela 11 vattenrutschkanor som är öppna vid fint väder. Alla gemensamma aktiviteter, enbart för denna grupp, ger en bra gemenskap och sammanhållning med möjlighet till nya bekantskaper. Varje morgon startar vi med morgonmys för barnen med olika lekar samtidigt som föräldrarna erbjuds att träna yoga eller någon form av funktionell träning. 

Dagen fortsätter med gemensamma aktiviteter för hela familjen. Utöver detta finns det gott om tid för sol, bad och lek eller kanske ett besök i gamla stan i Side dit du enkelt tar dig med lokalbussen Dolmus. Observera att aktiviteterna äger rum från lördag till lördag. Beroende på vilken avresedag man har kan någon dag bli utan aktiviteter från Taudientraining. 

Viktig information om Träningsresan Familjekul: Det finns ingen barnpassning på plats. Vi erbjuder olika fysiska aktiviteter för barn från 6 år och uppåt. Närvaro av förälder eller annan vuxen krävs om barnet ej kan medverka i aktiviteterna självständigt. Alla aktiviteter i Träningsresa Familjekul är gratis, och ingår för dig som bokar en resa till hotell Träningsresa Familjekul under påsklovet. 

lesmills

Program

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras. All träning och andra aktiviteter sker på egen risk. Om du är osäker över ditt hälsotillstånd rekommenderas att rådgöra med läkare innan avresa. Yogamatta, vatten och poolhandduk finns kostnadsfritt på plats.

Klicka på respektive dag för att läsa mer om dagens program.  

Lördag - Middag & Promenad
Söndag - Välkomstmöte, Core, 5kamp m.m
Måndag - Yoga, Aqua m.m
Tisdag - Träna tillsammans, Styrka, Aqua m.m
Onsdag - Yoga, Gympa, Bollturnering m.m
Torsdag - Familjekampen, Cirkelträning, Aqua m.m
Fredag - Yoga, Dansuppvisning m.m
Lördag - Core & Morgonmys med lekar