Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Träningsresa till Kreta

Träningsresor

Våra Instruktörer

Samtliga av våra instruktörer har lång bakgrund med mycket erfarenhet inom träningsbranschen. Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om några av dem.  

Anmäl

Träningsresa till Kreta med TaudienTraining

Följ med TauidenTraining till Kreta för en vecka fylld av träning, glädje och massor med inspiration att ta med dig hem. En träningsvecka passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Våra resor erbjuder en enorm bredd av olika pass där du har möjlighet att prova både välkända och nya träningsformer.

Varför inte börja dagen med ett yoga pass med utsikt mot de fantastiska bergen för att sedan fortsätta med ett svettigt Body Combat pass, ett tufft bootcamp pass på stranden för att sedan kanske avsluta dagen med ett svalkande aqua pass. Oavsett vilken träning du gillar så hittar du den här. Instruktörerna finns för dig hela dagarna och gemenskapen på resorna är enorm.

Förutom all härlig träning erbjuds även föreläsningar och andra överraskningar. Mitt på dagen finns även gott om tid till sol och bad eller kanske ett besök in till storstaden Heraklion som du enkelt når med lokalbussen. Välkommen att inspireras!

lesmills lesmills

Program

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras. All träning och andra aktiviteter sker på egen risk. Om du är osäker över ditt hälsotillstånd rekommenderas att rådgöra med läkare innan avresa. Yogamatta, vatten och poolhandduk finns kostnadsfritt på plats.

Klicka på respektive dag för att läsa mer om dagens program.  

Dag 1 - Rundvisning, Tabata, Rörlighet & Middag
Dag 2 - Yoga, Core, Föreläsning m.m
Dag 3 - Body Combat, Yoga, Grit Cardio m.m
Dag 4 - Tabata, Zumba, Rörlighet m.m
Dag 5 - Bootcamp på stranden, Core, Löpskola m.m
Dag 6 - WOD, Pilates, Body Combat m.m
Dag 7 - Yoga, Box, Grit Cardio m.m
Dag 8 - Jogging, Core, Body Toning m.m