Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Träningsresa till Side

Träningsresor

Våra Instruktörer

Samtliga av våra instruktörer har lång bakgrund med mycket erfarenhet inom träningsbranschen. Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om några av dem.  

Anmäl

Träningsresa på Side Star

Följ med Detur och TauidenTraining till fantastiska Side och upplev så mycket mer än bara en träningsresa. Förutom all härlig träning med en enorm bredd av olika pass så får du massor med inspiration att ta med dig hem.

Hitta glädjen i löpning och lär dig springa på bästa sätt, hitta lugnet i yogans värld, lär dig träna effektivt för att bygga styrka eller kanske bara hitta träningsglädjen. Vilket mål du än har med din träning så ger vi dig verktygen för att lyckas samtidigt som vi har en galet rolig vecka med massor överraskningar, glada skratt och god gemenskap. Dagligen erbjuds cirka tio olika pass med allt från yoga och vattenpass till tuffare träning som crossfit, tabata och box. Instruktörerna finns för dig hela dagarna och förutom det enorma träningsutbudet erbjuds även föreläsningar och gott om tid till sol och bad eller kanske ett besök in till gamla staden i Side. Hotellet har hög standard med fina ytor som bjuder in till träning och fantastisk mat. Välkommen att njuta av en oförglömlig vecka!

Detta är ett exempel på hur program för en vecka kan se ut. Träningspassen varierar olika veckor utefter vilka instruktörer som är på plats. När inget annat anges är passet 45 min.

Program Side Star med Taudien Training

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras. All träning och andra aktiviteter sker på egen risk. Om du är osäker över ditt hälsotillstånd rekommenderas att rådgöra med läkare innan avresa. Yogamatta, vatten och poolhandduk finns kostnadsfritt på plats.

Klicka på respektive dag för att läsa mer om dagens program.  

Lördag - bl.a. Tabata, Aqua och Zumba
Söndag - bl.a. välkomstträff, Body Toning, Box och Yoga workshop
Måndag - bl.a. Funktionell cirkel, Zumba, Konditionsworkshop, Aerobic och Ultimate Freesbe
Tisdag - bl.a. Löpskola, Body Combat, Afro, Strength workshop, Bootcamp och Pilates
Onsdag - bl.a. Tabata, Dance, Aqua Tabata, Box och utflykt till Side
Torsdag - bl.a. Löpskola, Zumba, Aqua, Funktionell Cirkel och Massage workshop
Fredag - bl.a. MRL, Tabata, Afro, WOD, Pilates och Endurance
Lördag - bl.a. Dance, Aqua Tabata, Grit Cardio, Finalpass och Överraskning
Söndag - bl.a. Yoga, Joggning och Core