detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Träningsresor

Träningsresor

Våra Instruktörer

Samtliga av våra instruktörer har lång bakgrund med mycket erfarenhet inom träningsbranschen. Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om några av dem.  

Anmäl

Träningsresor till Turkiet - Side

TaudienTraining är på plats i Turkiet och inspirerar dig till goda vanor och träningsutveckling. Vi kommer helt fokusera på dig och din träning - oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi vill att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. Under veckan har du flera olika träningsmöjligheter som: Yoga, vattengympa, tabata, jogging och mycket mer. På kvällarna hålls det inspirerande föreläsningar. 

Alla träningspass på schemat ingår, och det kommer också finnas tid för dig själv och möjlighet att följa med på någon av Deturs utflykter. Läs mer om våra träningsresor nedan. 

lesmills lesmills

Program

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras. All träning och andra aktiviteter sker på egen risk. Om du är osäker över ditt hälsotillstånd rekommenderas att rådgöra med läkare innan avresa. Yogamatta, vatten och poolhandduk finns kostnadsfritt på plats.

Klicka på respektive dag för att läsa mer om dagens program.  

Dag 1 - Yoga, Body Combat, Stretch m.m
Dag 2 - Yoga, Zumba, Föreläsning m.m
Dag 3 - Jogging, Yoga, Grit Cardio m.m
Dag 4 - Core, Box, Body Combat m.m
Dag 5 - Vandring, Canyoing, Tabata m.m
Dag 6 - Yoga, Core, Aqua Zumba m.m
Dag 7 - Yoga, Tabata, Box m.m