Detur facebook
Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Utflykter

Att se sig omkring och upptäcka nya platser och företeelser är ett av semesterns största nöjen. Vi erbjuder ett brett och spännande utflyktsprogram med allt från båtutflykter och stadsrundturer till kamelridning och kulturresor. Ni kan boka alla utflykter direkt på resmålet av vår personal. Ett tips är att möta vår personal redan på välkomstmötet eller på hotellträfftiderna för att köpa den utflykten du är intresserad av för att försäkra dig om en plats. Välkommen att upptäcka Tunisien med oss!

SAHARA, 2 dagarstur

Upplev det äkta och vackra södra Tunisien! Åk med oss på äventyret som tar dig genom underbara landskap och en intressant historia. Under utflykten besöker vi bl.a. Kairouan, den fjärde heligaste staden i den muslimska världen, El Jems stora amfiteater och en traditionell grottbostad i Matmatas månlandskap, och med hjälp av landcruisers får vi även uppleva Atlasbergens landskap och oaser. Vi kommer också att köra över saltsjön Chott El Jerid, rida dromedar bland guldgula sanddyner i Douz och övernatta i en typisk sydtunisisk stad. OBS! Denna utflykt går ej att förbokas tillsammans med DROMEDARRIDNING och QUAD på en 7 dagarsresa.
Pris ca 940 SEK.

FRIGUIAPARKEN

En exotisk tur med Afrikas vilda djur i en fantastisk omgivning. Vi går runt i den vackra djurparken och bekantar oss med alla de olika djurarterna.
Pris ca 220 SEK.

KARTHAGO – SIDI BOU SAID

Under denna tur lär vi oss om de gamla ruinerna i Karthago, där stormakterna har haft sina upp- och nedgångar, som till exempel det Romerska badpalatset och Byrsa Höjden. Men vi besöker även Sidi Bou Said, den blåvita konstnärsbyn, som med sitt vackra läge ger en fantastisk utsikt över Tunis bukten.
Pris ca 440 SEK.

OBS!
Utflyktsprogrammet ovan är exempel på några av våra utflykter och fler finns i det lokala programmet. Priserna gäller per person och är cirkapriser. Exakta priser får du av resmålspersonalen på plats, då både priser och utflykter kan under året beroende på säsong mm. På några av utflykterna har vi gäster av olika nationalitet (Nordiska) och det finns kanske inte alltid en svensktalande guide. För att utflykterna skall genomföras måste minimiantalet av deltagare anmäla sig. Utflykterna kan bokas på resmålet och kan betalas i Euro, TND eller SEK. Det går också bra att betala med kreditkort.

GOOGLE REMARKETING CODE