Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Utflykter

Att se sig omkring och upptäcka nya platser och företeelser är ett av semesterns största nöjen. Vi erbjuder ett brett och spännande utflyktsprogram med allt från båtutflykter och stadsrundturer till kamelridning och kulturresor. Ni kan boka alla utflykter direkt på resmålet av vår personal. Ett tips är att möta vår personal redan på välkomstmötet eller på hotellträfftiderna för att köpa den utflykten du är intresserad av för att försäkra dig om en plats. Välkommen att upptäcka Tunisien med oss!

SAHARA, 2 dagarstur

Upplev det äkta och vackra södra Tunisien! Åk med oss på äventyret som tar dig genom underbara landskap och en intressant historia. Under utflykten besöker vi bl.a. Kairouan, den fjärde heligaste staden i den muslimska världen, El Jems stora amfiteater och en traditionell grottbostad i Matmatas månlandskap, och med hjälp av landcruisers får vi även uppleva Atlasbergens landskap och oaser. Vi kommer också att köra över saltsjön Chott El Jerid, rida dromedar bland guldgula sanddyner i Douz och övernatta i en typisk sydtunisisk stad.
Pris ca 940 SEK.

BÅTTUR

Ta med solkräm, badkläder och handduk och följ med på några härliga timmar ute på Medelhavets blå böljor! Denna utflykt går ej under vintersäsongen.
Pris ca 175 SEK.

FRIGUIAPARKEN

En exotisk tur med Afrikas vilda djur i en fantastisk omgivning. Vi går runt i den vackra djurparken och bekantar oss med alla de olika djurarterna. Man kan välja att kombinera denna utflykt med antingen kamelridning (totalt ca 310 sek eller att se på delphin show (totalt ca 330 sek).
Pris ca 220 SEK.

QUAD (Fyrhjuling)

En fartfylld och spännande eftermiddag. Vi kör runt i olivlundarna tillsammans med professionella instruktörer (ca 3 timmar) Åldersgräns 12 år. OBS! Denna utflykt kan inte förbokas tillsammans med DROMEDARRIDNING och SAHARA på en 7-dagars resa
Pris ca 220 SEK.

DROMEDARRIDNING

Detta är en kul utflykt för hela familjen. Vi befinner oss mitt ute på den vackra landsbygden och här kan man prova på att rida dromedar, även kallad ’öknens skepp’. För den som vill finns även möjlighet att rida på häst, åsna eller häst-och-vagn.
OBS! Denna utflykt kan inte förbokas tillsammans med QUAD och SAHARA på en 7-dagars resa.
Pris ca 175 SEK.

KARTHAGO – SIDI BOU SAID

Under denna tur lär vi oss om de gamla ruinerna i Karthago, där stormakterna har haft sina upp- och nedgångar, som till exempel det Romerska badpalatset och Byrsa Höjden. Men vi besöker även Sidi Bou Said, den blåvita konstnärsbyn, som med sitt vackra läge ger en fantastisk utsikt över Tunis bukten.
OBS! Denna utflykt kan inte förbokas tillsammans med AL ZAHRA på en 7-dagars resa.
Pris ca 440 SEK.

AL ZAHRA

På Medianen Al Zahras fästningsområde tillbringar vi en innehållsrik afton. Här blir det beduinfest med middag från det tunisiska köket, som efterföljs av en fantastisk ljud- och ljusshow som går i historiens tecken.
OBS! Denna utflykt kan inte förbokas tillsammans med KARTHAGO på en 7-dagars resa.
Pris ca 310 SEK.

OBS!
Utflyktsprogrammet ovan är exempel på några av våra utflykter och fler finns i det lokala programmet. Priserna gäller per person och är cirkapriser. Exakta priser får du av resmålspersonalen på plats, då både priser och utflykter kan under året beroende på säsong mm. På några av utflykterna har vi gäster av olika nationalitet (Nordiska) och det finns kanske inte alltid en svensktalande guide. För att utflykterna skall genomföras måste minimiantalet av deltagare anmäla sig. Utflykterna kan bokas på resmålet och kan betalas i Euro, TND eller SEK. Det går också bra att betala med kreditkort.

GOOGLE REMARKETING CODE