Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Kemer

Avstånd

Kemer–Beldibi 17 km
Kemer–Antalya   45 km
Kemer–Alanya 180 km
Kemer–flygplatsen   60 km

Bad
Kemer har två huvudstränder. I väst finns den lite mindre Moonlight beach med finkornig sand. Den större stranden i nordost heter Public beach och består av både sandpartier samt mjukt slipade stenar och här blir vattnet djupt ganska fort. 

Barnvänlighet
Mycket barnvänligt med lugn atmosfär och mindre trafik.

Flygtid 
Ca 4 timmar.
 
Invånarantal 
Ca 17 000 invånare. Under turistsäsong fördubblas antalet.

Kommunikationer
Från Kemer finns det goda bussförbindelser till Antalya. Inom Kemer tar man sig lättast runt till fots. Bor man i Beldibi finns det bra bussförbindelser både till Antalya och Kemer. 

Nöjen
Många restauranger och barer finns längs huvudgatan samt i hamnområdet. Här finns också ett fåtal nattklubbar. 

Servicekontor
Detur har inget servicekontor i Kemer, men besöker hotellen ett par gånger i veckan. Reseledarna kan även nås via telefon/SMS eller på vårt servicekontor i Antalya. Nödnummer +90 530 972 45 83.

Shopping
Det finns gott om butiker i centrum och här hålls även en marknad en gång i veckan. Det finns bra förbindelser till Antalya som erbjuder ett enormt utbud av butiker och basarområden. 

Sport & aktiviteter
Kemer har ett populärt vattenland och på stränderna kan du hyra surfingbrädor och jet-skis. Möjlighet till drakflygning finns också. Många av våra hotell erbjuder även olika sporter och aktiviteter. 

Transfer
Ca 1 timme till första hotellet.

Äta ute
Det finns gott om restauranger och barer. En enklare måltid kostar ca 65 SEK, lunch ca 70 SEK, middag ca 130 SEK, en öl ca 35 SEK, vatten på flaska ca 6 SEK/liter. 

GOOGLE REMARKETING CODE