Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Utflykter

Att se sig omkring och upptäcka nya platser och företeelser är ett av semesterns största nöjen. Välkommen att upptäcka Kemer med oss!


Båttur i Kemer
Höjdpunkten på semestern är båtturen som avgår från Kemer. Här bjuder naturen på vackra vyer, havet på svalkande bad i ett klart och fint vatten. Båtarna är mindre och avslappnande. Flera badstopp under dagen och god lunch. Området är även känt för havsköldpaddorna Caretta caretta, som ibland dyker upp vid ytan för att hämta luft. 
Pris ca 370 SEK.

Hamam
Att besöka ett turkiskt bad, hamam, är det perfekta sättet att börja semestern på då det ger en bra grund för solbrännan. Att gå på hamam är en tradition sedan århundraden och än idag går turkarna själva ofta dit för att bada och umgås. Ni blir ombedda att lägga er på en varm marmorhäll för att känna värmen gå genom hela kroppen och få era muskler att slappna av. Skrubbningen gör huden skinande ren och tvållöddret gör den mjuk som siden. Efter tvätten får ni en helkroppsmassage som gör upplevelsen perfekt.
Pris ca 230 SEK.

OBS!
Utflyktsprogrammet ovan är exempel på några av våra utflykter och fler finns i det lokala programmet. Priserna gäller per person och är cirkapriser. Exakta priser får du av resmålspersonalen på plats, då både priser och utflykter kan under året beroende på säsong mm. På några av utflykterna har vi gäster av olika nationalitet (Nordiska) och det finns kanske inte alltid en svensktalande guide. För att utflykterna skall genomföras måste minimiantalet av deltagare anmäla sig. Utflykterna kan bokas på resmålet och kan betalas i Euro, TL eller SEK. Det går även bra att betala med kreditkort.

GOOGLE REMARKETING CODE