Boka på telefon

08-723 46 00


support

Måndag - Fredag
08:00-20:00 

Lördag & Söndag
09:00-18:00 


Boka online

  • Flyg & Hotell
  • Endast flyg

Utflykter

Dalyan

Vi tar oss till vackra Dalyan genom fruktodlingar och vida vidder. Där byter vi färdmedel till flodbåt, som tar oss utmed Dalyanfloden. På vägen stannar vi till vid ett naturligt lerbad som är hälsosamt för huden och gör den ung och frisk. Flodbåten passerar Kaunos och de kungliga klippgravarna. Målet för resan är Istuzustranden, den kilometerlånga stranden som är hem för Carretta Carretta sköldpaddan.
Pris ca 400 SEK.

Stadsrundtur med Shopping

Under denna utflykt får ni en orientering i området omkring Marmaris och Icmeler. Vi besöker utsiktsplatser och pekar ut Marmaris sevärdheter. Att Turkiet är känt för sina mycket prisvärda guld- och lädervaror känner ni säkert till. Men hur ska man egentligen veta vem man ska vända sig till för att få den bästa kvalitén till ett bra pris? Vi tar med er till butiker vars produkter garanterat håller bra kvalitet och pris.
Pris ca 50 SEK.

Turkisk afton

På vår turkiska afton bjuds ni på allt från traditionella turkiska folkdanser till magdans, en oförglömlig upplevelse! Så kom med oss och känn den flera hundra år gamla exotiska atmsofären och passa på att själva prova på lite turkisk dans. Under den här kvällen får ni känslan av det orientaliska Turkiet!
Pris ca 330 SEK.

Gökova Båttur

En skön dag på det Egeiska havet med mycket sol, bad och underbar natur. Mitt på dagen serveras lunch och sedan lägger vi till vid Kleopatras ö. För den som är intresserad av historia finns det även en rundtur bland ruinerna som är kvar efter den antika staden Cedrae. En heldag perfekt för soldyrkaren som vill se lite extra!
Pris ca 310 SEK

Pamukkale

En av Turkiets mest besökta sevärdheter är kalkstensklipporna Pamukkale och dess vattenkälla. Det varma och kalkrika vattnet har under årtusenden runnit utför berget och skapat vackra terrassliknande formationer. Här finns bl.a. bassängen med kolonner och pelare som är döpt efter drottning Kleopatra. Redan de gamla grekerna och romarna förstod vikten av vattnets verkan och de kom från när och fjärran för att bada. Vattnet sägs nämligen göra en både ung och vacker. En hel stad, Hierapolis, byggdes upp kring vattenkällan och idag kan man här beskåda resterna av bl.a. en antik teater och ett romerskt bad.
Pris ca 550 SEK

Sunset Jeep

Jeepen startar från Marmaris på eftermiddagen. Låt ögonen vila på det vackra landskapet, för med jeeparna kör vi där man normalt inte kan ta sig fram. Vi kör genom naturlandskap och får se flera småvikar och bergsbyar på vägen till målet med resan där vi blir bjudna på middag och levande musik till skenet av lägerelden. Det finns tillfälle för bad så tag med badkläder. Detta är en fin kväll i solnedgången för den romantiska äventyraren!
Pris ca 255 SEK

Obs!
Utflyktsprogrammet ovan är exempel på några av våra utflykter och fler finns i det lokala programmet. Priserna gäller per person och är cirkapriser. Exakta priser får du av resmålspersonalen på plats, då både priser och utflykter kan under året beroende på säsong mm. På några av utflykterna har vi gäster av olika nationalitet (Nordiska) och det finns kanske inte alltid en svensktalande guide. För att utflykterna skall genomföras måste minimiantalet av deltagare anmäla sig. Utflykterna kan bokas på resmålet och kan betalas i Euro, TND eller SEK. Det går också bra att betala med kreditkort.

GOOGLE REMARKETING CODE